Tietoa

Vuokraamalla helposti herkkua ja huvia

Arvoisa Juhlaväki!

Kivaa Juhliisi on Keski-Uudellamaalla sijaitseva juhlien pienisuuri apulainen.   Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja sekä pieniin, että suuriin juhliin, tapahtumiin tai messuille.  Meiltä voit vuokrata joustavasti, sinun aikataulusi mukaisesti Juhliisi tai tapahtumiisi monenlaisia laitteita, kalusteita ja tarvikkeita. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ce-merkittyjä ja saat niihin myös käyttöopastuksen sekä suomenkieliset pikaohjeet. Useimmat laitteet mahtuvat ihan henkilö-/farmariautoon ja tarvittaessa kuljetuskin järjestyy. Voimme räätälöidä palvelun tarpeesi mukaisesti.

Juhlajärjestelyihin Laadukkaat juhla- tai pop up teltat, punainen matto, narikat, ihanat telineet istumajärjestystä tai menua varten, taittokalusteet, led-valopöytä, party pystypöydät, valosarjat, jääkaapit, kylmiöt, pakastearkut, aterimet, kahviastiastot, lasit tai tarjoiluvaunut. 

Juomatarjoiluihin Viileä, monikäyttöinen Granita-slush-jäähilejuomakone hoitaa sekä lasten, että aikuisten virkistävän juomatarjoilun oli se sitten loskaa, smoothieta, margaritaa tai mojitoa. Juomatarjoiluun löytyy myös erilaisia annostelijoita, party cooler tai söpö pinkki juomakylmiö. Perkolaattorilla ja samovaarilla kahvi sekä tee tarjoilut hoituvat kuin itsestään, ilman keittelyjä tai kaateluja. Valikoimassa myös glögikeitin, kuumavesi-/ juoma-annostelija sekä vesi-, tai kuohuviinilasit, kahvikupit, glögimukit ja suuret coolerit. 

Ruokaa ja snacks  Hodari- tai popparikärry, paella, makkaragrilli, hiiligrilli sähkövartaalla, nachokaappi, lämpöhauteet, haudutuspata, keittokeitin, pizzauuni tai savustin.

Jälkkäriksi Jäätelörullakoneella loihdit näyttävästi ja nopeasti mitä erilaisempia jäätelö annoksia. Tai anna pehmiskone pyörittää kaikille maistuvan soft ice annoksen. Suklaasuihkulähde sulattaa aina juhlavieraiden sydämet. Karkkikärrystä löytyy herkkuja moneen makuun.

Ohjelmaa pomppulinna,  keilaus- tai discosetti, legendaarinen nopeuspeli, retropelikone mm.pacman, galaxian, dig dug ja rally-x, Beer pong, Prosecco pong, darts, leikkivarjo tai lasten ongintasetti.

 Cryptic Cargon pakohuonepelit  THE OUTBREAK tai THE COUNTDOWN valikoimassamme.

Palvelemme Kellokoskelta erittäin joustavin aukioloin, edullisin hinnoin ja viikon jokaisena päivänä. Toimitukset hoituu myös suoraan juhlapaikalle ja vaikkapa tarjoiluiden kera. Hattaran valmistuksesta tai popparin valmistuksesta voi tehdä mukavan osan juhlaohjelmaa! Hattaratäti voi saapua juhliinne tai herkullinen hodaritarjoilu vaikka 500 vieraalle hoituu valmiina helppona pakettina.

 Poppari- tai hattarakärry on helppo ja tuottoisa tapa hoitaa esim koulun discon tarjoiluja. Raaka-aine kustannukset ja hävikki jää pieneksi ja nämä laitteet tuovat tapahtumaan myös omaa tunnelmaa. Tapahtumien tuoton saa usein suuremmaksi, kun tarjoiluun on satsattu. Kivaa Juhliisi on valmis suunnittelemaan myös vaivattomia valmiita ja tuottoisia tarjoilupaketteja yhdessä seurojen ja yhdistysten kanssa.

Kaipaako yrityksesi henkilökunta tai asiakkaat piristystä? Hattara- tai popcornkärryllä tarjoat vaivatta ja edullisesti pienen herkkuhetken. Olipa kyseessä iso tai pieni tila, nämä kärryt huomataan ja tarjoilu hoituu näyttävästi sekä pienelle että suurelle porukalle. Hyvä, ystävällinen ja joustava palvelu kuuluu aina pakettiin!  

Elintarvikehuoneistoksi luokitellussa tallissa varastoimme myös kaikki tarvikkeet tarjoiluihin mm. nakit, sämpylät, hattarasokerit, popcorn all in one naks packit, suklaanapit, slush juomat ja pehmisaineet  

Kivaa Juhliisi palvelee Uudenmaan alueella, mutta keikkailemme aina tilaisuuden tullen myös kauempana.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan!

.

Miten juhlasi sujuivat?

Olemme saaneet hurjasti hyvää palautetta ja kiitosta palvelustamme.

 Kehitettävää on varmasti kuitenkin aina ja haluamme ehdottomasti myös kuulla asiakkaiden toiveita ja ehdotuksia.

Olisiko sinulla pienenpieni hetki kyselyyn? 

https://fi.surveymonkey.com/r/LQLMWT6


Yllätä ja ilahduta juhlavieraasi, perheesi, ystäväsi työkaverisi tai  asiakkaasi!


Vuokraa, Säästä, Juhli !!

Kivaa Juhliisi

Linjatie 199B, 04500 Kellokoski

0445569934

044 5569934

myynti@kivaajuhliisi.fi

katja.heikkinen@kivaajuhliisi.fi 

https://www.instagram.com/kivaa_juhliisi

katja.heikkinen@kivaajuhliisi.fi